Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal del Penedès demana l'amnistia de les persones jutjades per organitzar el referèndum de l'1-O

La moció de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem ha estat aprovada amb 8 vots a favor i 3 en contra

Imatge del ple extraordinari i urgent celebrat aquest dimecres a l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès Imatge del ple extraordinari i urgent celebrat aquest dimecres a l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès AJUNTAMENT DE LA BISBAL DEL PENEDÈS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 17 Octubre 2019 08:32

Aquest dimecres 16 d’octubre, a les 21h, ha tingut lloc un Ple extraordinari a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès convocat de manera urgent amb motiu de “mostrar rebuig a la sentència del Tribunal Suprem contra les persones jutjades per organitzar el referèndum de l’1 d’Octubre”.

La moció presentada pel grup municipal de Compromís amb la Bisbal demana "l’amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret a l’autodeterminació”, en base a la proposada per l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

La proposta s’ha aprovat amb els vots a favor de Compromís amb la Bisbal (6), Units per la Bisbal – FIC (1) i ERC-AM (1) i els vots en contra del PSC (2) i Ara la Bisbal (1).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: