Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roldán (Cs): “Segura no vol que el relacionin ni amb la vella Convergència del 3% ni amb el PDeCat que va donar un cop d’Estat a Catalunya”

L’alcaldable de Cs per Vila-seca, Joan Anton Ramírez, es compromet a “dotar de serveis la Pineda durant els 365 dies de l’any” durant un passeig per aquest nucli

La diputada i portaveu al Senat de Ciutadans, Lorena Roldán, amb la resta de membres de la candidatura de Vila-seca, avui, a La Pineda La diputada i portaveu al Senat de Ciutadans, Lorena Roldán, amb la resta de membres de la candidatura de Vila-seca, avui, a La Pineda CS VILA-SECA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 19 Mai 2019 21:20

“Pere Segura no vol que el relacionin amb la vella Convergència del 3% ni amb el PDeCAT, que va donar un cop d’Estat a Catalunya i que té a Puigdemont fugit de la justícia". Així s’ha expressat la diputada i portaveu al Senat de Cs, Lorena Roldán, durant un passeig per la Pineda i en què ha remarcat que “l’alcaldable del PDeCAT i Junts amaga la marca electoral amb la qual es presenta, però a ningú no se li escapa qui és”. Roldán ha destacat també que “després de 26 anys de governs convergents a Vila-seca, cal un canvi que només pot garantir Ciutadans”. I ha recordat que el 21-D la formació taronja va obtenir “els millors resultats de tota Catalunya a Vila-seca”. “Cs és la millor candidatura possible i serà el dic de contenció per frenar el nacionalisme i recuperar la convivència”, ha defensat.

Acompanyat del portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, diputats i diferents membres de Cs, el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Vila-seca, Joan Anton Ramírez, s’ha compromès a “dotar de serveis la Pineda durant tot l’any, ja que és una zona on viuen molts ciutadans durant els 365 dies de l’any”. “El govern del senyor Poblet ha abandonat la platja de la Pineda, falta seguretat i una Oficina d’Atenció Ciutadana”, ha detallat. Davant d’aquesta situació Ramírez ha assegurat que “apostem per la Pineda, que serà una de les nostres prioritats”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: