Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona destinarà tres milions de romanent a inversions previstes amb la venda de patrimoni

 

Es destinaran a habitatge social, a la millora dels centres educatius, al Pla de Biblioteques, a la substitució de contenidors soterrats i a la via pública

El conseller d’Economia i Hisenda de Tarragona, Pau Pérez, ha facilitat avui les dades del romanent de tresoreria El conseller d’Economia i Hisenda de Tarragona, Pau Pérez, ha facilitat avui les dades del romanent de tresoreria CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 09 Març 2018 16:22

L'Ajuntament de Tarragona ha aprovat la liquidació del pressupost del 2017 amb un romanent de tresoreria per despeses de més de 6,2 milions. Després de finançar la incorporació de romanents i de la despesa compromesa a l'exercici 2018, els recursos disponibles del romanent de l'any passat seran de més de 3 milions. Aquesta quantitat es destinarà a substituir el finançament de determinades inversions del pressupost d’enguany, que estaven previstes amb venda de patrimoni. Amb aquest romanent de tresoreria –i en funció dels criteris que determini el Ministeri d’Hisenda– l’Ajuntament destinarà el romanent a habitatge social, a la millora dels centres educatius, al Pla de Biblioteques, a la substitució de contenidors soterrats i a inversió en via pública a tota la ciutat.

El conseller d'Economia i Hisenda de Tarragona, Pau Pérez, ha destacat que “l’Ajuntament de Tarragona ja s’ha avançat amb l’acompliment del Pla de Sanejament", alhora que ha anunciat que "podrem sortir un any abans del Pla de Sanejament i l’Ajuntament reduirà a zero els deutes pendents d’exercicis anteriors”. Pérez conclou: “Una dada més i rellevant és que l’execució del pressupost supera el 90%, això demostra que les coses les hem fet bé”.

Compliment del període mig de pagament a proveïdors

Una de les dades més positives és que el període mig de pagament a proveïdors està per sota dels 30 dies establerts segons la normativa vigent.

Finalment, l’informe reflexa que hi ha un encaix entre el pressupost municipal i el Pla de Sanejament aprovat el 24 de setembre del 2009 i el Pla d’Ajust, que es va elaborar per incrementar les inversions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: