Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament d'Altafulla farà una aturada de dues hores per torn amb motiu del 8M

A Torredembarra, l'Ajuntament decreta serveis mínims per la vaga feminista del 8 de març

Cartell amb els lemes de la convocatòria de vaga feminista del 8 de març Cartell amb els lemes de la convocatòria de vaga feminista del 8 de març CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 07 Març 2018 10:14

Després que el ple de l’Ajuntament d’Altafulla s’afegís a la vaga feminista del 8 de Març, el personal municipal, d’acord amb el comitè d’empresa, farà demà una aturada de dues hores per torn amb motiu del Dia Internacional de la Dona amb l’objectiu de reivindicar les grans xacres que han de suportar les dones com la precarietat laboral, la bretxa salarial, la violència masclista i la manca de coresponsabilitat en les tasques de cures.

Aquesta aturada complirà amb els serveis mínims, que regula la Generalitat en l’àmbit d’Educació. Així es garantirà l'obertura de l'Ajuntament i el funcionament del personal de Brigada i les llars d’infants municipals Francesc Blanch i Hort de Pau. D’aquesta manera, els centres públics de les escoles La Portalada i El Roquissar, tindran com a mínim, una persona de l’equip directiu per centre, i un docent per cada sis aules en l’ensenyament infantil i primària, de 3 a 12 anys; per garantir la seguretat en l’horari de menjador i activitats complementàries, un terç del personal, i per a les escoles bressol Francesc Blanch i Hort de Pau, també, un terç de personal.

D’altra banda, la regidora de Polítiques de Gènere, Marisa Méndez-Vigo, ha fet una crida a la ciutadania perquè se sumi a l’acte unitari a la manifestació del moviment feminista, que tindrà lloc a partir de les 19h a la plaça Imperial Tàrraco de Tarragona. Per desplaçar-s’hi, el consistori oferirà servei d’autocar gratuït, amb sortida a les 18:30h, des de l’Era de l’Hospital. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia trucant al telèfon 977650008.

Serveis mínims a Torredembarra

Per la seva banda, l’Ajuntament de Torredembarra ha decretat serveis mínims arran de la convocatòria de la vaga feminista del 8 de març.

Els serveis mínims garantiran l'obertura de l'Ajuntament (Pati del Castell), el funcionament del registre general d’entrada, les tasques del secretari i la interventora municipals, personal de guàrdia de la Brigada de Via Pública i Manteniment i les escoles bressol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: