Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ciutadans demana la dimissió de l’alcaldessa de Cambrils i del regidor d’Hisenda

El grup de l'oposició denuncia que se suspengui el ple "perquè es demani neutralitat política als espais públics o més informació sobre modificacions de crèdit de més de 3 milions”

El portaveu de Cs de Cambrils, Imanol Rico, amb els portaveus de Nou Moviment Ciutadà, Oliver Klein, a l'esquerra, i del PP, David Chatelain, a la dreta El portaveu de Cs de Cambrils, Imanol Rico, amb els portaveus de Nou Moviment Ciutadà, Oliver Klein, a l'esquerra, i del PP, David Chatelain, a la dreta CS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 23 Febrer 2018 18:00

El Grup Municipal de Ciutadans ha demanat la dimissió del regidor d'Hisenda, Jaume Gila, i de l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, després que se suspengués el ple ordinari de l'Ajuntament perquè Ciutadans hagi demanat de forma urgent que es respecti la neutralitat política dels espais públics i l'oposició en bloc (Cs, PP, NMC, Assemblea de Cambrils i regidors no adscrits) hagin demanat "la retirada de l'ordre del dia del punt sobre la modificació de crèdit en més de 3ME per a un nou pla d'inversions perquè no es disposava de la suficient informació per debatre-ho amb garanties". El portaveu municipal de Ciutadans, Imanol Rico, ha criticat que "l'equip de govern vulgui fer de l'Ajuntament el seu 'cortijo'", i ha defensat que "les peticions de l'oposició són de sentit comú i coherència".

Imanol Rico ha explicat que "d'acord amb el reglament actual, Ciutadans ha reiterat d'urgència la necessitat de respectar la neutralitat política després que ahir a la tarda es tornés a penjar una pancarta sobre 'presos polítics' a la façana de l'Ajuntament que només serveix per confrontar els veïns". De la mateixa manera, ha denunciat que "es vulgui incrementar en 3 milions d'euros els pressupostos municipals per un nou pla d'inversions del qual s'ha donat accés a la informació després de suspendre el ple".

D’aquesta manera, el portaveu de Ciutadans ha titllat de "despropòsit" la suspensió del ple i li ha recordat a l'equip de govern (ERC+PDeCAT+PSC) que "dels 10 punts de l'ordre del dia, 7 eren propostes de l'oposició beneficioses pel conjunt dels ciutadans" com ara les dues iniciatives que presentava Cs per "millorar la qualitat de vida a les persones amb mobilitat reduïda mitjançant la creació d'un parc inclusiu i la millora dels accessos a l'escola de temps lliure per a nens amb discapacitat Gripau Blau". Per tot això, el Grup Municipal de Cs ha denunciat que "el nou episodi de paràlisi de l'Ajuntament és un nou ridícul que evidencia l'incapacitat del govern actual de governar per a tots els cambrilencs".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: