Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

Mendoza suspèn el ple de Cambrils després que l'oposició demani la retirada del punt de la modificació de crèdit

El govern cambrilenc creu que l’oposició posa els interessos partidistes per davant dels de la població

Imatge de l'equip de govern de Cambrils Imatge de l'equip de govern de Cambrils CEDIDA
Vida Municipal
Divendres, 23 Febrer 2018 16:57

“L’oposició ha utilitzat una excusa per boicotejar l’acció de govern”. Són declaracions de l’alcaldessa de Cambrils, acompanyada per tots els membres del govern, després de suspendre el ple ordinari de l’ajuntament a causa de la petició de l'oposició per retirar de l'ordre del dia la modificació de crèdit per falta de documentació. El govern creu que aquesta petició de Ciutadans, PP i AdC és "una estratègia per paralitzar el pla d’inversions i que demostra que l’oposició posa els seus interessos de partit per davant dels interessos de la ciutat".

En aquest sentit, el regidor d’Hisenda, Jaume Gila, ha explicat que va donar els detalls del pla d’inversions fa 15 dies a la Comissió Informativa d’Hisenda i que els partits "haurien pogut demanar més informació a la Junta de Portaveus, a Secretaria o a Intervenció, com fan sempre que ho consideren". En canvi, ha assegurat que es van esperar "a últim moment" i van entrar una instància aquest dijous a les 13:37 hores per "poder fer servir aquesta excusa per paralitzar l’acció de govern".

Per la seva banda, Camí Mendoza ha afirmat que tornarà a convocar el ple en els propers dies per aprovar la modificació de crèdit que "permetrà desenvolupar el Pla d’Inversions".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: