Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda de Berà estudia aplicar el model de gestió de subministrament d’aigua d’Altafulla

Una comissió especial està estudiant diferents models per saber quina és la millor opció per aprofitar el recursos de la forma més òptima

Reunió de la comissió especial de l'Ajuntament de Roda de Berà amb representants de l'Ajuntament d'Altafulla Reunió de la comissió especial de l'Ajuntament de Roda de Berà amb representants de l'Ajuntament d'Altafulla CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 23 Febrer 2018 08:25

Una comissió especial de l'Ajuntament de Roda de Berà va visita dilluns Altafulla per conèixer de primera mà el model de gestió de subministrament d'aigua al municipi. En concret, van visitar les instal·lacions d'Aigües d'Altafulla, una empresa mixta, que compta amb diferents operadors. L'alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, acompanyat pels membres de la comissió, els regidors Frederic Royuela, Toni Bernal, Josep Antoni Benedicto, Rafael Luna, Joan Enric Vidal i Encarna Ramírez, i els tècnics municipals que en formen part, es van reunir amb l'alcalde i la regidora d'Altafulla, Fèlix Alonso i Marisa Méndez-Vigo, per conèixer quina és la forma de gestionar el servei i com treballen a nivell tècnic, jurídic i econòmic. Anteriorment, la comissió també va visitar les instal·lacions d'EMATSA, l'Empresa Municipal Mixta d'Aigües de Tarragona.

La comissió continuarà estudiant altres models per poder trobar el que millor s'adapta a la realitat rodenca, i traurà les conclusions sobre quins són els passos que hauria de seguir Roda de Berà per millorar el servei de subministrament d'aigua. Serà el ple de l'Ajuntament l'òrgan que, a partir de la proposta que efectuï la comissió, decidirà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: