Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dídac Nadal (PDeCAT): “L’Estat es torna a burlar de Tarragona i el PSC s’ho mira sense fer res”

El portaveu del PDeCAT lamenta l’absoluta "desídia" d’un PSC que fa anys que no exerceix la capitalitat de Tarragona

El portaveu del Grup Municipal del PDeCAT a Tarragona, Dídac Nadal, amb la regidora Cristina Guzmán El portaveu del Grup Municipal del PDeCAT a Tarragona, Dídac Nadal, amb la regidora Cristina Guzmán ARXIU/ ACN
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 16 Febrer 2018 11:17

“Serem l’única capital catalana sense estació urbana de llarga distància, l’única capital que no disposarà de trens d’altes prestacions, amb una anhelada estació intermodal que no està ni projectada i amb una carretera, l’N-340, de les més perilloses de Catalunya”, ha lamentat aquest divendres el portaveu del Grup Municipal del PDeCAT a l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, que davant d’aquest panorama ha denunciat que mentre “l’Estat espanyol amb el PP al capdavant es torna a burlar de Tarragona, el PSC s’ho mira sense fer res”.

Nadal ha manifestat que “ens trobem davant de tres casos flagrants del menyspreu que ja fa massa temps que Tarragona pateix per part del govern espanyol i, a la vegada, de l’absoluta apatia i desídia d’un equip de govern que fa més de deu anys que no exerceix com cal la capitalitat de la nostra ciutat”. “El PSC amb Ballesteros al capdavant continua immòbil davant el menysteniment del PP, el seu soci de govern a l’Ajuntament de Tarragona”, ha lamentat el portaveu del PDeCAT.

Pel que fa a la pèrdua del pas de trens de llarga distància pel centre de Tarragona, Nadal ha recordat que fa més de deu anys que “tenim els mateixos problemes de connectivitat i sembla que a l’equip de govern no li interessi resoldre’ls”. “L’estació intermodal que tant ha promès el senyor Ballesteros ni està ni se l’espera”, ha lamentat el portaveu del PDeCAT. “Amb el pacte entre PSC i PP no es volien aconseguir més inversions per part de l’Estat per Tarragona? No només no han arribat, sinó que la situació empitjora cada dia”, ha afegit.

Per tot plegat, Nadal ha reclamat a Ballesteros "que exerceixi d’una vegada per totes la capitalitat de Tarragona, que exigeixi als seus socis de govern del PP que no es burlin més de la ciutat i que no defugi de les seves responsabilitats apel·lant a la unitat territorial".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: