Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell redueix en quasi 300 persones el nombre d’aturats d’aquest 2017

Les memòries d’ocupació i treball del municipi mostren millores i augment de les persones que han trobat feina durant l’any passat

El regidor d'Ocupació, Kenneth Martínez, presentant les dades d'ocupació d'aquest 2017 El regidor d'Ocupació, Kenneth Martínez, presentant les dades d'ocupació d'aquest 2017 CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 12 Febrer 2018 12:49

El regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, ha presentat les dades referents a l’EINA del Vendrell durant 2017. S’ha extret una notable reducció, de 288 persones, en el nombre d’aturats, en comparació amb l’any 2016. Pel que fa a les contractacions s’han registrat un total de quasi 10.400 nous contractes, el que significa 870 més que l’any anterior. Cal destacar que la majoria d’aquests contractes tenen una durada curta, d’un a tres mesos, ja que la majoria es relacionen amb el sector serveis, per això, des d’Ocupació, Martínez assegura que l’Ajuntament treballa en “la captació d’empreses del sector industrial” perquè s’instal•lin en polígons del Baix Penedès.

En l’àmbit de l’autoopcupacó l’EINA ha notat una desvetllada, ja que en haver una reactivació del mercat laboral menys persones obtén per ser autònom. A més, en relació a la inserció laboral, la regidoria d’ocupació ha ajudat 412 persones a trobar feina a través de la Borsa de Treball i programes ocupacionals.

‘Platges i Rutes: 365 dies’

En la promoció de l’emprenedoria, el projecte ‘Platges i Rutes: 365 dies’ ha ajudat a generar idees de negocis innovadors i de base tecnològica per a l’explotació de platges i rutes durant tot l’any. L’alumnat seleccionat ha rebut una formació específica i assessorament financer per emprendre diferents projectes per impulsar i desestacionalitzar el turisme al Vendrell, amb l’objectiu d’estabilitzar més les contractacions en el sector del servei, que és el que genera més ocupació en el municipi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: