Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Altafulla dona llum verd al projecte bàsic de remodelació del Casal La Violeta

Pressupostada en 897.000 euros, és una de les inversions més importants per enguany / El projecte preveu convertir la sala en un auditori amb cadires fixes

Imatge d'arxiu de la sala actual del Casal La Violeta Imatge d'arxiu de la sala actual del Casal La Violeta CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 07 Febrer 2018 12:38

La remodelació del Casal La Violeta serà sens dubte una de les inversions cabdals per Altafulla per aquest 2018, que es finançarà en part pel romanent de tresoreria positiu un cop es conegui la liquidació del Pressupost del 2017 de l’Ajuntament el proper mes de març. El projecte bàsic i executiu de la remodelació del Casal La Violeta, aprovat pel ple d’Altafulla, passa per convertir la sala en un auditori amb cadires fixes.

La proposta, dissenyada per EDDAB Arquitectura SLP, contempla una superfície útil de 504,95 m2, i on es preveu diferents actuacions que passen principalment per la substitució de tota la coberta, l’aïllament tèrmic extern que permeti mantenir la temperatura interior, la intervenció sobre l’estructura existent per millorar els espais interiors o la millora dels accessos. El projecte també preveu altres aspectes no menys importants com ara la reforma i l’ampliació dels lavabos d’acord amb la normativa vigent, la reforma dels vestidors, la millora i l’increment de l’equipament tècnic, la millora dels acabats, paviments i revestiments i l’adquisició d’equipaments per als diferents usos.

Un auditori amb cadires fixes

El projecte, de 830 pàgines, detalla concretament totes les actuacions, el material a utilitzar i tot l’equipament nou amb què comptarà la Violeta. Així, s’hi instal·laran un total de 295 seients fixats mecànicament al paviment, que serà vinílic heterogeni d’aïllament acústic. També es col·locaran nous lavabos distribuïts en dones, homes i per a persones amb mobilitat reduïda, amb una suma total de 8 vàters i 5 urinaris, i d’altres elements, i un ampli equipament tecnològic de so, llum i audiovisual.

El pressupost total de les obres s’eleva fins als 897.652,54 € amb l’IVA inclòs. Tot el projecte es pot consultar a l’Ajuntament d’Altafulla, amb cita prèvia al departament d’Urbanisme.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: