Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PDeCAT pregunta pel retard en la reforma de la Plataforma del Miracle

El grup de l'oposició recorda que l'equip de govern de Tarragona es va comprometre a aprovar el projecte per dignificar aquest indret l’octubre de l’any passat

Imatge d'arxiu de la plataforma del Miracle de Tarragona Imatge d'arxiu de la plataforma del Miracle de Tarragona ARXIU / EL PUNT AVUI
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 05 Febrer 2018 11:16

El Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) a l’Ajuntament de Tarragona ha lliurat per escrit una sol·licitud d’informació a l’equip de govern (PSC-PP) per tal de conèixer el perquè del retard en l’aprovació del projecte de reforma de la Plataforma del Miracle. “El govern municipal es va comprometre a aprovar el projecte l’octubre de l’any passat, un projecte que havia de millorar la plataforma de formigó, dignificar l’entorn i donar activitat a la zona amb l’obertura d’un restaurant”, ha recordat el portaveu del PDeCAT, Dídac Nadal, que ha assegurat que, a hores d’ara, “no hem rebut cap informació sobre l’esmentada actuació”.

“Esperem que no passi el mateix que amb el famós projecte Ecoparc del Miracle, una promesa electoral del senyor Ballesteros sobre la qual no se n’ha tornat a parlar més”, ha manifestat Nadal. El portaveu del PDeCAT lamenta aquest nou retard davant la “urgència” de recuperar un espai emblemàtic de la ciutat. “És inadmissible que aquesta zona del passeig del Miracle, un indret de postal, resti des de fa tants anys amb les patètiques condicions en què es troba”, ha manifestat Nadal.

“La Plataforma del Miracle resta tancada des del juliol del 2013”, ha recordat el portaveu del PDeCAT, que ha assenyalat que l’Estat espanyol i l’equip de govern "han estat molts anys discutint sobre qui era el responsable del manteniment de l’espai. Finalment, l’any passat, el govern municipal va reconèixer que era competència de l’Ajuntament de Tarragona”, ha explicat Nadal. “El fet de no haver realitzat cap mena d’actuació de manteniment durant tants anys ha provocat que la dignificació de l’espai sigui ara molt més costosa”, ha lamentat.

 “Davant la impossibilitat d’enderrocar la Plataforma per l’elevat cost que suposa, una quantitat econòmica que l’Estat espanyol no ha fet arribat mai, cal que l’equip de govern posi en marxa totes les actuacions de millora necessàries per posar fi al deteriorament que pateix l’estructura”, ha manifestat el portaveu del PDeCAT.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: