Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nou pas per construir el local social del Centre Cívic de La Miralba a la Bisbal

L’equipament es construirà en un solar del carrer Gladiol del barri bisbalenc gràcies a una subvenció del PAM de la Diputació

El centre cívic es construirà en un solar del carrer Gladiol del barri bisbalenc El centre cívic es construirà en un solar del carrer Gladiol del barri bisbalenc CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 31 Desembre 2017 00:37

La Diputació de Tarragona ha aprovat aquest desembre la subvenció del PAM (Pla d’Acció Municipal) que l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès va sol·licitar per a la construcció d’un local social al carrer Gladiol, número 6 de La Miralba. L’import aprovat ascendeix a 215.438,54€ i l’obra té un cost de 239.376,15€, amb la qual cosa l’Ajuntament de La Bisbal només haurà d’assumir 23.937,61€ amb els fons propis municipals.

El passat 28 de juliol, l’equip de govern local va aprovar inicialment el projecte d’obra bàsic i executiu del Centre Cívic de La Miralba en un solar de propietat municipal. Ara, els tècnics municipals preparen el plec de clàusules per traure a concurs les obres de construcció d’aquest nou equipament. En el moment que estiguin a punt, i que el pressupost de 2018 ja estigui vigent, ja es podran aprovar i es podrà iniciar el procés de licitació de les obres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: