Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP reclama solucions al govern de Tarragona per la problemàtica del soroll

Els cupaires aposten per solucions com “adequar l’espai a les necessitats de l’entitat o insonoritzar les sales”

Imatge d'arxiu d'algunes terrasses de la plaça de la Font a Tarragona Imatge d'arxiu d'algunes terrasses de la plaça de la Font a Tarragona INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 11 Desembre 2017 18:13

El grup municipal de la CUP a Tarragona reclama solucions estructurals al govern de la ciutat per la problemàtica del soroll. Des de la formació anticapitalista afirmen que aquest conflicte “és un dels punts de la gestió del govern de l’Ajuntament que suscita més polèmica, especialment a alguns barris de la ciutat, com la Part Alta”. A més, el grup municipal afegeix que “ja són moltes les queixes acumulades relacionades amb la massificació de terrasses o alguns bars musicals que obren gairebé tots els dies fins a altes hores de la matinada” i consideren que “se’n fa cas omís per part del govern i és molt sorprenent la diligència amb la qual ha actuat en relació amb la queixa sobre els assajos del Cor Ciutat de Tarragona”, que ha suposat l’expulsió de l’entitat de l’espai que utilitzaven a l’Antiga audiència.

Els cupaires lamenten que no s’hagi pogut trobar solucions menys dràstiques com seria “adequar l’espai a les necessitats de l’entitat, insonoritzant les sales que utilitzen, abans de deixar-los sense locals”. El grup municipal confia que es trobi un altre espai per a que el Cor Ciutat de Tarragona pugui seguir amb la seva activitat però insisteixen que “l’Ajuntament hauria de tenir més cura amb les entitats socials i culturals de la ciutat, que són el veritable garant de la cohesió social i no poden ser les perjudicades en la resolució dels conflictes derivats del soroll mentre que amb determinats establiments privats es fa la vista grossa”.

Finalment, la portaveu de la CUP, Laia Estrada, ha afegit que “la majoria de queixes per la problemàtica del soroll fan referència a problemes estructurals de model de ciutat; per això, les solucions també ho han de ser” i considera que “el govern de la ciutat ha d’encarar aquest debat per donar resposta als problemes de convivència que es deriven del conflicte d’interessos en els múltiples usos de l’espai públic”. A més, la CUP recorda que estan a l’espera de saber “en quin punt es troba el mapa acústic de la ciutat que el govern es va comprometre a realitzar”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: