Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prades congela els impostos per al 2018

El govern municipal constata que l'evolució de la reducció del dèficit ha estat positiva i que s'ha produït un lleuger creixement de l'activitat econòmica

Prades Prades CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 11 Desembre 2017 13:34

Prades no farà cap augment en l’import de les taxes impositives de cara al 2018, continuant amb la línia del 2016. D'aquesta manera, l’Ajuntament mantindrà els paràmetres impositius que té vigents en el present exercici.

La decisió s'ha pres gràcies "a la bona evolució en la reducció del dèficit i el control de la despesa", segons el govern municipal, que també constata que l'activitat econòmica al municipi ha crescut lleugerament. Per una part, el sector turístic és fonamental per garantir la salut econòmica de la població, tot i que també s'hi suma el comerç i els serveis, gràcies a la implantació i consolidació de nous petits negocis.

Com ja va succeir el 2016, un altre argument de pes que anima el moviment econòmic és la progressiva recuperació de la sol•licitud de permisos d’obres, un tràmit que havia quedat pràcticament estancat en els darrers exercicis.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: