Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Canonja dona la benvinguda als seus nadons amb un ajut de 150 euros

El passat dissabte es va oferir una recepció a les famílies que s'han beneficiat de la subvenció durant l’any 2017

El primer tinent d’alcalde, Salvador Ferré, acompanyat d’altres regidors, van oferir una recepció a les parelles beneficiàries El primer tinent d’alcalde, Salvador Ferré, acompanyat d’altres regidors, van oferir una recepció a les parelles beneficiàries CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 04 Desembre 2017 12:43

El primer tinent d’alcalde, Salvador Ferré, acompanyat d’altres regidors del consistori, van oferir una recepció el passat dissabte al Castell de Masricart, a totes les famílies que es van beneficiar dels ajuts a la natalitat i a l'adopció que va posar en marxa el consistori ja fa sis anys i que ha beneficiat a molts infants. Durant la recepció, Salvador Ferré va manifestar que la voluntat del govern municipal és continuar amb aquests tipus d’ajuts a les famílies, “com també seguirem amb les subvencions per la compra de llibres i material escolar que vam posar en marxa i cada any anem ampliant”. Les famílies agraeixen molt aquest tipus d’ajuts, deia Ferré, “que tot i no ser una xifra molt elevada és una empenta per quan arriba un fill a casa”.

Els assistents es van fer una fotografia de record al Pati del Castell i tot seguit l’Ajuntament els va oferir un aperitiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: