Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

Falset fa una modificació de crèdits per finançar la nova Escola de música

La restauració de Cal Pàmies es converteix en un important projecte del Pla de barris

Imatge virtual de l'escola de Música de Falset Imatge virtual de l'escola de Música de Falset CEDIDA
Vida Municipal
Diumenge, 03 Desembre 2017 15:29

L'Ajuntament de Falset, reunit en sessió plenària, ha aprovat, el passat divendres, una modificació dels crèdits relatius al pressupost de 2017 amb la idea de comptar amb el finançament necessari per escometre alguns projectes, entre els quals destaca la restauració de l'edifici de Cal Pàmies per convertir-lo en l'Escola de música.

Aquest és un dels projectes que l'Ajuntament ha decidit incorporar a les diverses obres del Pla de barris que s'han d'executar durant els propers mesos. La modificació aprovada divendres permet destinar 399.950 euros a la restauració de Cal Pàmies, situada al costat mateix de la Biblioteca.

Inicialment, el Pla de Barris municipal preveia l'enderrocament d'aquest edifici. No obstant això, finalment, l'Ajuntament va decidir fa uns mesos mantenir-lo en peu i reformar-lo per tal que aculli, en un futur, l'Escola de música. La decisió es fonamenta en el fet que l'edifici de Cal Pàmies està protegit com a Bé d'Interès Urbà, cosa que obliga a mantenir en peu la seva estructura.

Pel que fa al termini d'inici i execució de les obres, la previsió municipal passa per què la restauració de l'edifici comenci les properes setmanes, amb l'objectiu que l'obra estigui finalitzada i certificada abans del 30 de juny de l'any que ve.

Altres projectes que es beneficiaran d'aquest modificació de crèdit del ple municipal són diverses mesures d'eficiència energètica i la creació de la imatge corporativa del futur museu local, que s'implantarà en una part del recinte museístic del castell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: