Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pellicer: "Signar un manifest a favor de la convivència no pot ser considerat un delicte"

L'alcalde de Reus ha hagut de declarar pel manifest signat amb els portaveus del PDeCAT-CiU, la CUP, ERC i Ara Reus en què es reclamava garantir la convivència i retornar a la normalitat després dels fets de l'1-O

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, atenent als nombrosos mitjans de comunicació a la sortida dels Jutjats L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, atenent als nombrosos mitjans de comunicació a la sortida dels Jutjats CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 23 Novembre 2017 19:04

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha comparegut aquest dijous, 23 de novembre al Jutjat de Reus per declarar en referència al manifest signat conjuntament amb els portaveus dels grups municipals del PDeCat–CiU, la CUP-PA, ERC-MES-MDC-Avancem-AM, i Ara Reus, en què es reclamava garantir la convivència ciutadana i retornar a la normalitat després dels fets viscuts el dia 1 d'octubre. L'alcalde ha respost únicament a preguntes del seu advocat i ha defensat que “signar un manifest a favor de la convivència no pot ser considerat en cap cas un delicte”.

El batlle reusenc ha recordat que els representants polítics reusencs es trobaven aquest matí citats al jutjat “pel fet d'haver signat un manifest polític en defensa de la convivència”. L'alcalde ha explicat durant la seva compareixença, que ha transcorregut amb normalitat, que l'actuació del seu govern “ha estat sempre marcada per la voluntat de fer compatible l'exercici dels drets i llibertats de la ciutadania amb la pau, la convivència i el civisme”. En aquest sentit, Carles Pellicer ha declarat que “Reus és i ha de continuar sent una ciutat tranquil·la”.

L'alcalde ha agraït el suport del Col·lectiu d'Advocats 1 d'Octubre a la seva defensa, i també ha agraït l'assistència de totes les persones que han anat a donar-li suport a ell i a la resta de portaveus a les portes del jutjat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: