Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Serveis Socials de la Part Baixa de Tarragona obren un local al carrer Nou de Santa Tecla

Des del mes d’octubre, el nou centre es fa la primera acollida a l’usuari, atenció a gent gran i temes relacionats amb la Llei de Dependència

L’horari d’atenció del centre és de 9 a 14 hores de dilluns a divendres L’horari d’atenció del centre és de 9 a 14 hores de dilluns a divendres AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 23 Novembre 2017 16:57

L’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona ha ampliat les seves dependències d’atenció al públic a la Part Baixa de la ciutat, amb l’obertura d’un nou centre al carrer Nou de Santa Tecla. D’aquesta manera, el nou centre complementa al que hi ha al carrer Misericòrdia que s’havia quedat petit ja que els darrers anys ha augmentat el nombre de famílies i persones ateses. El Centre de Serveis Socials de la Part Baixa atén els habitants dels carrers adjacents al sud de la Rambla Nova i de l’Avinguda Roma fins al riu Francolí, 46.736 persones que representa el 22,5% de la població.

Des del mes d’octubre, en el centre de serveis socials del carrer Nou de Santa Tecla es fa la primera acollida a l’usuari, s’atén a la gent gran i també els temes relacionats amb la Llei de Dependència. Al local del carrer Misericòrdia hi ha el tractament d’adults, infància, família, joves i la violència de gènere.

Durant els dos darrers anys, el Centre de serveis socials de la Part Baixa ha incrementat el nombre d’atenció a les famílies. L’any 2016 es van atendre 1.578 famílies, 262 més que el 2015, que van ser 1.316. Les necessitats que s’atenen són molt diverses però l’atenció a la gent gran és molt important perquè és la zona de la ciutat amb més sobreenvelliment.

El nou local dedicat a Centre de Serveis socials té una superfície de 147m2, disposa de recepció, dues sales d’atenció al públic, serveis i sala de reunions. El cost de la remodelació ha estat de 4.100 euros. La regidora i presidenta de l’IMSS, Ana Santos, ha explicat que “amb l’obertura d’aquest nou local, que ja era de propietat municipal i s’ha remodelat, es milloren les condicions d’atenció als usuaris, doncs es guanya en espai i en qualitat de servei”.

L’horari d’atenció dels dos centres de serveis socials de la Part baixa és de 9h a 14h, de dilluns a divendres. A més, el centre del carrer Misericòrdia també obre els dilluns i dimarts per la tarda, de 16h a 18:30h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: