Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP de Tarragona no assistirà al ple per formar les meses electorals

Els dos regidors cupaires no assistiran al ple extraordinari convocat per divendres per tirar endavant "les eleccions producte del cop d'estat del 155"

Imatge d'arxiu dels regidors de la CUP de Tarragona, Laia Estrada i Jordi Martí Imatge d'arxiu dels regidors de la CUP de Tarragona, Laia Estrada i Jordi Martí INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 22 Novembre 2017 18:23

El grup municipal de la CUP de Tarragona ha anunciat que no participarà en el ple extraordinari i urgent de l'Ajuntament que tindrà lloc el proper divendres 24 de novembre, per tal de formar les meses electorals amb motiu de la convocatòria de les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre.

La CUP recorda que "es tracta d’unes eleccions autonòmiques que formen part de l’aplicació de la suspensió del Govern de la Generalitat a partir de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució Espanyola, que ha suposat la dissolució colpista del Parlament de Catalunya i l’empresonament de part del Govern i l’exili de la resta". El grup de l'oposició també critica que l’Ajuntament de Tarragona governat per PSC-PP "no va facilitar de cap manera el referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre, tot el contrari, i ara ens demana que assistim a un ple que no serveix absolutament per a res ja que tot allò que s’hi farà es pot fer en una Junta de Govern Local".

A més, des de la CUP es considera que la despesa que comportarà la realització d’aquest ple extraordinari "és completament prescindible i, per tant, no hi participarem". En aquest sentit, assenyalent que la Junta de Govern Local pot tenir les mateixes atribucions en aquesta matèria que el plenari municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: