Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ciutadans Tarragona denuncia "falta de pluralitat política" en els actes públics de la ciutat

Rubén Viñuales (Cs) lamenta l'exclusió dels diferents líders de l'oposició en actes rellevants per a Tarragona com la primera trobada del sector turístic

Rubén Viñuales (Cs), en una imatge d'arxiu Rubén Viñuales (Cs), en una imatge d'arxiu CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 22 Novembre 2017 08:55

 El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a Tarragona, Rubén Viñuales, ha considerat "inadequada" la "reiterada falta de pluralitat política en els actes públics de la ciutat". En aquest sentit, el líder municipal de la formació taronja ha lamentat no poder assistir a actes com la primera trobada del sector turístic de Tarragona o la gala Miss tardor 2017 perquè no s'informa d'ells. I ha assegurat que elevarà una queixa formal a l'alcalde per expressar el seu desacord amb "la falta de comunicació i transparència" de l'equip de govern de Ballesteros.

Viñuales ha manifestat que "els actes festius i lúdics de la ciutat han de ser plurals i tenir una representació de tots els partits del consistori". Tanmateix, Viñuales ha assenyalat que "el mateix Reglament Orgànic Municipal, en els seus articles 60 i següents, estableix que els grups municipals són òrgans de representació i participació de la gestió municipal" i ha qualificat de "boicot" l'exclusió dels líders de l'oposició en alguns actes públics.

Per això, ha convidat a l'equip de govern a "reconsiderar" la seva postura institucional i protocol·lària i "rectificar" perquè "aquests fets no es tornin a repetir i tota la ciutadania de Tarragona es senti representada en els diferents actes públics"

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: