Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’oposició demana diàleg al govern en minoria d’Altafulla

Els grups municipals de l'EINA, el PDeCAT i Cs van valorar una possible moció de censura contra Fèlix Alonso (AA) però, de moment, la descarten

En primer pla, dos regidors de l'EINA en l'últim ple extraordinari en què van tombar tres dels quatre punts de l'ordre del dia En primer pla, dos regidors de l'EINA en l'últim ple extraordinari en què van tombar tres dels quatre punts de l'ordre del dia CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Novembre 2017 08:16

L’oposició en bloc (EINA-ERC, el PDeCAT i Cs) a l’Ajuntament d’Altafulla s’ha reunit per posar sobre la taula una possible moció de censura, tot i que, de moment, s’opta per forçar el diàleg i la negociació entre el govern de Fèlix Alonso (Alternativa Altafulla) i els partits de l’oposició. La sortida del govern del PDeCAT ha comportat un nou escenari polític. Una prova d’això es va produir en l’últim ple, en què el govern en minoria d’AA no va aconseguir aprovar la remodelació del casal La Violeta, el projecte municipal estel·lar per al 2018. Per aquest motiu, el portaveu de l’Eina –el primer grup de l’oposició–, Jordi Molinera, diu que la solució serà “negociar i parlar malgrat les diferències polítiques, per garantir que Altafulla tiri endavant aquest any i mig que queda de mandat”, va declarar a Altafulla Ràdio. L’EINA descarta una moció de censura, però Molinera avisa: “Seguirem exercint la nostra tasca de control.”

El regidor del PDeCAT Pere Gomés també aposta pel diàleg i recorda al govern local que “si estàs en minoria has de negociar i, si no, ho deixes i deixes pas al que suma més que tu, o t’arrisques que t’ho facin”, fent referència a una hipotètica moció de censura. Sobre aquesta qüestió, el regidor de Cs, Alberto Moreno, va explicar: “Nosaltres estem parlant amb persones, i no amb partits.”

Per la seva banda, l’alcalde, Fèlix Alonso (AA), va afirmar que Altafulla “no pot perdre més mesos” i va dir que, “per dignitat, el que haurien de fer és una moció de censura”. Finalment, Alonso demana a l’oposició que “no enganyin i facin el que hagin de fer ara, i no al mes de febrer amb alguna excusa municipal”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: