Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC intentarà aïllar el PSC en el govern comarcal del Baix Penedès

La direcció comarcal d'ERC ha decidit intentar trencar el màxim de pactes possibles amb els socialstes per l'actitud del partit de Miquel Iceta respecte al 155

Joan Sans amb Eva Serramià, en el ple de constitució del Consell Comarcal, el juliol del 2015 Joan Sans amb Eva Serramià, en el ple de constitució del Consell Comarcal, el juliol del 2015 J.M.FLORES
Vida Municipal Cati Morell / Taempus
Dilluns, 13 Novembre 2017 08:33

La direcció comarcal d’ERC al Baix Penedès està disposada a intentar aïllar el PSC en el Consell Comarcal del Baix Penedès. Segons el president comarcal dels republicans, Antoni Rufo, el pacte de govern comarcal no se’n ressentiria si prescindissin del PSC. Rufo va informar que la direcció comarcal va decidir la setmana passada intentar trencar el màxim de pactes possibles amb els socialistes per l’actitud que el partit de Miquel Iceta ha pres respecte a l’aplicació de l’article 155 de la Constitució a Catalunya.

Aquesta setmana els representants d’ERC es reuniran amb representants del PDeCAT al Baix Penedès amb l’objectiu de trobar solucions que siguin còmodes i factibles per a tots. Rufo és conscient dels lligams que el PDeCAT té amb el PSC al Vendrell, però creu que no ha de ser tan difícil desvincular el pacte del Vendrell del pacte del Consell Comarcal.

La presidenta del Consell Comarcal, Eva Serramià (PDeCAT), és també la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament del Vendrell, on té dificultats per trencar el pacte de govern sense entregar l’Ajuntament al PP i Cs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: