Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El president del Consell Comarcal del Baix Camp aparta el PP del govern

Joaquim Calatayud (PDeCAT) ha près aquesta determinació "com a conseqüencia de les actuacions dirigides contra els membres del govern legítim de Catalunya"

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, en una imatge d'arxiu El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, en una imatge d'arxiu CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 03 Novembre 2017 12:54

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, ha signat aquest divendres 3 de novembre un decret en què aparta els representants del PP del govern comarcal, i més concretament de la Junta de Govern i de la presidència de la Comissió Informativa de Serveis al Territori.

A més, es revoca tota representació comarcal que ostenti qualsevol dels dos membres d’aquesta formació política en relació a ens i organismes externs en els quals hi participi la comarca del Baix Camp. Els representants del PP ostentaven aquests càrrecs des de juliol de 2015, després de la constitució del Consell Comarcal del Baix Camp en aquest nou mandat.

La presidència del Consell Comarcal ha pres aquest determini després d’un debat intern generat de fa temps en la coalició del PDeCAT i ERC-AM, que té la majoria, amb el coneixement de la Candidatura de Progrés (PSC), i que "ha culminat davant la situació de conflicte polític en la que es troba el país respecte a l’actual govern espanyol i les contundents actuacions dirigides contra els membres del govern legítim de Catalunya, elegit de forma democràtica, i les institucions del nostre país".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: