Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca en Comú denuncia que l’informe de control financer revela incompliments legislatius

El grup de l'oposició manifesta que l’informe definitiu de control financer de l’exercici 2016 constata incompliments legislatius en matèria d’hisendes locals i en l’àmbit subvencional

Ajuntament de Vila-seca Ajuntament de Vila-seca CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 18 Octubre 2017 18:38

El Grup Municipal de Vila-seca en Comú assenyala que l’informe definitiu de control financer de l’exercici 2016 revela "deficiències i incompliments legislatius en matèria d’hisendes locals, en l’àmbit subvencional i en matèria contractual". Segons assegura el moviment assembleari, aquestes deficiències comporten que "la fiscalització de l’acció de govern sigui de difícil efectivitat i que no es puguin realitzar estudis econòmics financers per veure si les taxes són desproporcionades o per veure si la privatització dels serveis municipals és més eficient que la remunicipalització".

Per altra banda, l’informe també indica altres objeccions considerables com ara "l’absència d’objectius i indicadors de gestió, deficient proporció d’informació a les àrees gestores en quant al pressupost i a la seva execució, dèficits de transparència en la comunicació de les actuacions programades, dificultats de coordinació entre les diferents àrees de l’Ajuntament o la no existència d’una cultura formativa, la qual cosa impedeix una major participació i integració de la corresponsabilitat administrativa dels gestors".

Des de la formació municipalista assenyalen que aquestes incidències i recomanacions de millora no són trivials i asseguren que un dels seus objectius serà anar darrera del govern per tal de donar solució a aquestes observacions atès que entenen que la seva reconducció millorarà la eficiència de la gestió municipal i comportarà una millora en els serveis que l’Ajuntament suministra a la ciutadania.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: