Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Floria i Villamayor surten reforçats al nou cartipàs municipal de Tarragona

La remodelació ha estat arran de la dimissió de l’ex regidor de Cultura, Josep Maria Prats (Units per Avançar), que va deixar el pacte de govern

Imatge d'arxiu de la regidora Begoña Floria (PSC) que recupera la cartera de Cultura Imatge d'arxiu de la regidora Begoña Floria (PSC) que recupera la cartera de Cultura JUDITH FERNÁNDEZ
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 17 Octubre 2017 17:19

L’equip de govern de l’Ajuntament de Tarragona remodela les àrees de govern després de la dimissió de l’ex regidor de Cultura, Josep Maria Prats (Units per Avançar), que va deixar el pacte de govern.
L’àrea de Cultura –que fins ara la dirigia el regidor d’Units per Avançar- tornarà a mans de Begoña Floria (PSC), ja que l’estructura administrativa i tècnica de l’Àrea està en bona part compartida per la regidoria de Festes de la que n’és la coordinadora.

La regidoria de Seguretat Ciutadana –fins ara en mans de Begoña Floria- passarà a ser gestionada pel regidor dels Jocs Mediterranis 2018, Javier Villamayor (PSC). Per la seva part, el regidor d’Ocupació del Domini públic, Mobilitat i Accessibilitat, Josep Acero (PP), portarà també l’àrea de Protecció Civil –fins pertanyia a Floria-.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: