Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Altafulla reorganitza el seu cartipàs municipal

L'organigrama s'ha refet després del trencament del pacte entre Alternativa Altafulla-Entesa i el PDeCAT

Imatge del ple de l'Ajuntament d'Altafulla celebrat dilluns passat Imatge del ple de l'Ajuntament d'Altafulla celebrat dilluns passat ALTAFULLA RÀDIO
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 17 Octubre 2017 17:02

Arrel del trencament del pacte entre Alternativa Altafulla-Entesa i el PDeCAT el passat dilluns, l’Ajuntament d’Altafulla ha donat a conèixer el seu nou cartipàs municipal.

L’alcalde del municipi, Fèlix Alonso, assumeix la regidoria de Salut –abans del regidor Xavier Rofas (PDeCAT), que se suma a les àrees d’Alcaldia, Administració Pública, Seguretat i Mitjans de comunicació. El regidor Jaume Sànchez afegeix a les seves àrees d’Activitat Física i Esport, i Comerç i Consum, les regidores d’Educació –abans del regidor Xavier Rofas- i Turisme –del regidor Pere Gomés (PDeCAT), a banda d’assumir la 2a tinença d’alcaldia –abans també Pere Gomés-.

Per la seva part, Micha Preuss es farà càrrec de les regidores de Joventut –abans de Pere Gomés- i Acció Social i Gent Gran –Xavier Rofas-, a banda de les que ja assumia, Serveis i Protecció Civil. La regidora Montse Castellarnau segueix amb les mateixes àrees de Medi Ambient, Participació Ciutadana, Cultura i Festes; així com també l’edil Marisa Méndez-Vigo amb les regidories d’Urbanisme, Via Pública, Hisenda i Polítiques de Gènere.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: