Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc aprova les ordenances fiscals per a l'any 2018

Entre les taxes modificades, hi ha la de llicència d'obertura d'establiments per a temps limitat a la Setmana Medieval o festes

Imatge d'arxiu del carrer Senan de Montblanc, que tindrà contribucions especials Imatge d'arxiu del carrer Senan de Montblanc, que tindrà contribucions especials CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 12 Octubre 2017 00:17

El passat dimecres 4 d'octubre el ple de l'Ajuntament de Montblanc va aprovar per 8 vots a favor (Agrupament Catalanista de Montblanc), 3 en contra (CUP i FIC) i 2 abstencions (PDeCAT) les ordenances fiscals per a l'any 2018.

Entre les taxes modificades, destaquen la de llicència d'obertura d'establiments per a temps limitat a la setmana medieval o festes. Pel que fa a la resta de taxes, hi ha la de clavegueram; la taxa pels serveis del cementiri; la taxa per recollida d'escombraries; la taxa pel servei domiciliari d'aigua; la taxa per utilitzacions privatives o aprofitaments especials del domini públic; la taxa per prestació de serveis a la piscina municipal; la taxa per prestació del servei d'escola municipal de música; la taxa per prestació de serveis a instal·lacions esportives i altres serveis anàlegs; l'ordenança del preu públic del servei de la llar d'infants; els preus públics de l'oficina de turisme; el preu públic pel servei de confecció d'expedients; la taxa reguladora del preu públic per prestació de serveis i activitats socials, culturals i/o festives; i la taxa per estacionament de vehicles de tracció mecànica en vies i àrees públiques municipals.

Contribucions especials del carrer Senan

D'altra banda, el plenari va aprovar per 9 vots a favor (Agrupament Catalanista de Montblanc i FIC), 2 en contra (CUP) i 2 abstencions (PDeCAT) la imposició de les contribucions especials per a l'execució de les obres d'urbanització del carrer Senan.

El cost previst de l'obra es fixa en 371.333,19 euros. La quantitat que s'haurà de repartir entre els veïns és de 185.666,60 euros, és a dir, el 50% del cost.També s'ha aprovat la relació de subjectes passius i les quotes a pagar per cada veí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: