Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC del Vendrell vol declarar Felip VI, ‘persona non grata’

Els republicana lamenten "la manca de sensibilitat" del monarca envers els centenars de ferits innocents de l'1-O

La portaveu del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament del Vendrell, Eva Mata La portaveu del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament del Vendrell, Eva Mata RTV VENDRELL
Vida Municipal Taempus
Dimarts, 10 Octubre 2017 11:19

El grup municipal d’ERC al Vendrell ha presentat una moció que es debatrà en el ple del mes d’octubre i en què es demana el suport de la resta de regidors per declarar el rei d’Espanya, Felip VI, 'persona non grata' al municipi. El grup republicà va prendre aquesta decisió després del discurs que el monarca va fer dimarts passat al vespre. Segons ERC, el discurs va ser una mostra de “la desvergonyida arenga que aquest caríssim monarca, que ningú ha escollit, va fer a favor d’una violenta intervenció amb arguments de pinxo de pati de col·legi”.

Els republicans lamenten “la manca de sensibilitat envers els centenars de ferits innocents en la nefasta intervenció” de la Policía Nacional i de la Guàrdia Civil, l’1 d’octubre passat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: