Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mans i mànigues per un endeutament “normal” al Vendrell

L'equip de govern del Vendrell vol arribar entre final del 2017 i el 2018 a un endeutament municipal del 110%

L'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer (PSC), entre els seus socis de govern, Josep Marrasé, i Eva Serramià (PDeCAT) L'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer (PSC), entre els seus socis de govern, Josep Marrasé, i Eva Serramià (PDeCAT) ARXIU/ EL PUNT AVUI
Vida Municipal Cati Morell / Taempus
Dilluns, 09 Octubre 2017 08:53

El govern del Vendrell fa mans i mànigues per tancar el mandat dins dels paràmetres del que es podria entendre com un endeutament “normal”. Després d’aprovar els comptes del 2016, el govern del Vendrell ha fet pública la intenció d’arribar entre final del 2017 i el 2018 a un endeutament municipal del 110%, xifra que permetria gestionar les finances municipals amb una certa comoditat. El govern del socialista Martí Carnicer (PSC, PDeCAT i el regidor Josep Marrasé) va tancar els comptes del 2016, amb 4,8 milions d’euros positius, perquè, segons el govern, es va ingressar un milió d’euros més del que estava previst i es van gastar gairebé quatre milions d’euros menys del previst.

Respecte a l’any 2015, el resultat positiu pràcticament s’ha doblat, amb una reducció de les despeses d’un 5%, segons la versió del govern. Pel que fa a l’evolució dels resultats de l’Ajuntament, s’ha passat d’un resultat negatiu de vuit milions d’euros de l’any 2011 a un de positiu de tres milions d’euros l’any 2016. Sobre l’evolució del deute, s’ha passat d’un 175% del 2012 al 132% l’any 2016.

Els comptes del 2016 del Vendrell es van aprovar aquesta setmana amb els vots a favor del govern i el suport del grup municipal del PP, els vots en contra dels partits d’esquerres i de Plataforma per Catalunya, i l’abstenció dels tres regidors de Cs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: