Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 691

Demòcrates vol seduir indecisos i unionistes perquè votin sí

Fins el 22 d'agost, el partit difondrà setze clips a través de les xarxes socials en què es demana el suport al sí 

El diputat Carles Prats i el portaveu a Reus de Demòcrates de Catalunya, Jordi Pouget, ahir El diputat Carles Prats i el portaveu a Reus de Demòcrates de Catalunya, Jordi Pouget, ahir MARC BUSQUETS.
Vida Municipal
Dijous, 17 Agost 2017 11:09

Una “campanya provocativa” a dos mesos per al referèndum que vol seduir “els unionistes i els indecisos” perquè votin a favor de la independència. D’aquesta manera descriu Demòcrates de Catalunya La campanya del No, presentada ahir a Reus, amb la qual es vol generar un debat “entre els que estan a favor de construir la república i els que no”.

Fins al 22 d’agost, el partit difondrà setze clips a través de les xarxes en què es demana el suport al sí. El vot afirmatiu, segons pot veure’s en els audiovisuals, durà a la consecució d’un nou país en què no es contribuirà, posem per cas, “a fer més ric Florentino Pérez”. Les corregudes de toros i la monarquia, entre d’altres qüestions, són conceptes usats per deixar de formar part de l’Estat, segons el punt de vista del grup polític. A banda dels vídeos, la campanya inclou diverses accions al territori.

En aquest sentit, cal destacar la celebració de debats, taules rodones i ponències (avui a Ulldemolins, i els dies 23 i 24 d’agost a la Selva del Camp i Riudecanyes, respectivament). A la capital del Baix Camp està prevista la instal·lació d’una vela a la plaça de les Oques.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: