Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Denuncien el mal estat de l'Skatepark de Vila-seca

Els usuaris es queixen del mal estat en què es troba el parc per falta o inadequat manteniment, segons Vila-seca en Comú

Estat de l'skatepark de Vila-seca Estat de l'skatepark de Vila-seca CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 08 Agost 2017 14:21

Vila-seca en Comú ha denunciat l'estat en què es troba l'skatepark del municipi. Segons el grup de l'oposició, el parc no rep el manteniment adequat i les famílies "consideren que seria oportú reubicar el parc degut a que es troba massa allunyat i és insegur".

L’any 2014, l'Ajuntament de Vila-seca va inaugurar el nou skatepark, de 500 metres quadrats, en una zona del polígon industrial Alba, "molt allunyada del municipi, gairebé a tocar de Reus", recorda Vila-seca en Comú. "Si bé des de la seva inauguració les instal·lacions ja presentaven carències com ara, falta de fonts i llocs per seure, l’absència de manteniment per part de l'Ajuntament ha provocat que tres anys després, l’skatepark estigui en males i, fins i tot, perilloses condicions", segons denuncien.

Entre els defectes més greus, el grup critica que "hi ha la manca de polit de les pistes, manca d’il·luminació, absència d’una font d’aigua potable, no hi ha bancs per seure, no es neteja i les estructures són insuficients". Un altre factor és "la llunyania en que es troba respecte la zona urbana. Per aquest motiu es demana que s’estudï la possibilitat de canviar la ubicació del parc per una més propera", afegeixen.

Des de Vila-seca en Comú, assenyalen que, “tot i que potser no cal situar el parc al vell centre de la ciutat, existeixen moltes zones molt més pròximes al nucli residencial”. Consideren que “no té ni cap ni peus ubicar el parc al polígon industrial, més enllà de les vies del tren i amb poca circulació de persones” Així mateix, consideren que “inaugurar equipaments és quelcom positiu, però no és suficient. També cal emprar els esforços pertinents per assegurar el seu manteniment i vigilància”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: