Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

C's denuncia un possible incompliment del contracte del servei de salvament a les platges de Calafell

El regidor de Ciutadans, Jose Manuel Tejedor, denúncia que "no es compleixin els horaris dels socorristes i l'absència de senyalitzacions de la marea o de l'embarcació de salvament"

El nou servei de socorristes a les platges de Calafell es va estrenar per Setmana Santa El nou servei de socorristes a les platges de Calafell es va estrenar per Setmana Santa CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 05 Agost 2017 18:32

El Grup Municipal de Ciutadans (C's) a Calafell ha denunciat el possible incompliment del plec de clàusules del servei de salvament a les platges de Calafell atorgat a l'empresa Aunar SL, el passat 26 de juny, després que diversos veïns es queixessin de "la falta rigorositat en el compliment d'horaris dels socorristes, l'absència diària de senyalització de les banderes informatives de l'estat de la mar en algunes zones o de la falta de vehicles o una embarcació de salvament". Tanmateix, el portaveu de C's, José Manuel Tejedor, ha assegurat que el seu grup "va elevar en el ple del mes passat una sèrie de preguntes sobre aquest tema que segueixen sense resposta", per la qual cosa "es van entrar per registre de forma oficial". Així mateix, ha lamentat "la falta de transparència de la regidoria de Medi Ambient".

El portaveu del grup de l'oposició li ha recordat al regidor de Medi Ambient, Josep Parera, que "és la seva responsabilitat i la seva funció fiscalitzar els treballs de les adjudicacions", per això, li ha instat a "prendre's seriosament la seguretat dels banyistes". Finalment, ha anunciat que "des de C's es sol·licitarà una vegada més els certificats i titulacions del personal de salvament així com el compliment del plec de clàusules de l'adjudicació".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: