Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC Salou reclama a l’Ajuntament que faciliti a les entitats locals l’ocupació de la via pública

Els republicans exigeixen al consistori que es posicioni en un criteri clar davant de les taxes a entitats sense ànim de lucre i empreses privades

El portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Salou, Alexandre Boquet, en una imatge d'arxiu El portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Salou, Alexandre Boquet, en una imatge d'arxiu CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 27 Juny 2017 15:14

Esquerra Republicana Salou (ERC) ha reclamat a l’Ajuntament de Salou que s’apliquin els descomptes les taxes de l‘ocupació de la via pública a entitats locals sense ànim de lucre. Segons el grup de l'oposició, aquest fet "ha creat una discriminació a entitats sense ànim de lucre locals respecte a altres organitzacions amb afany de lucre", que asseguren que en diverses ocasions, "entitats locals han hagut de pagar el 100% de les taxes per l’ocupació de la via pública i empreses privades se’ls hi ha facilitat l’ocupació de l’espai amb una reducció o gratuït".

Com a exemple recent, ha citat el concert de David Bustamante al TAS, "que a part de cobrar el seu catxé, les entrades íntegrament, se li cedeix l'espai", afirma ERC. En canvi, critiquen que el Grup Jove de Salou, que ha organitzat la revetlla de Sant Joan a la platja de Ponent- "se'ls hi ha exigit la totalitat de la taxa per posar el servei de bar i ha hagut de fer front a les contractacions de les actuacions musicals durant la revetlla".

El portaveu d’ERC Salou, Alexandre Boquet, ha recollit aquesta demanda de l’entitat afectada i ha defensat que “cal un criteri transparent i que cal facilitar a les entitats locals que treballen voluntàriament per un bé col·lectiu i comú pel poble”. Boquet ha apuntat que “ no hi ha dret, en diferents ocasions entitats del municipi s’han sentit discriminades i poc recolzades per l’administració local” i ha afegit que "necessitem una estratègia clara davant els esdeveniments culturals i al carrer". 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: