Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Estat i l'Ajuntament es reuniran per tractar de la cessió dels llums que no funcionen de la Floresta

Els veïns reclamen que s'arreglin els fanals del carrer fosc del camp de futbol del barri tarragoní, que no funcionen des de fa gairebé vuit anys

La via d’accés al barri tarragoní des de la T-11 al camp de futbol, a les fosques, il·luminada per un vehicle La via d’accés al barri tarragoní des de la T-11 al camp de futbol, a les fosques, il·luminada per un vehicle ARXIU/ INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 26 Juny 2017 16:49

El regidor d’Espais Públics, José Luis Martín, es reunirà properament amb el subdelegat del Govern a Tarragona, Jordi Sierra, per tal de tractar la cessió de les lluminàries del barri de La Floresta, en el tram que va des de l’accés de la T-11 al Camp Municipal de futbol, que actualment no estan en servei.

En aquest sentit, Martín ha explicat que “aquesta és una reivindicació dels veïns des de fa molt de temps i des de l’Ajuntament estem disposats a posar-hi solució”. El primer tinent d’alcalde ha destacat que “el tram afectat suposa una problemàtica sensible, ja que connecta l’espai de vivendes del barri amb el camp de futbol i un solar utilitzat per molts veïns per aparcar”. Martín ha assenyalat que “si es tanca la cessió de les lluminàries, treballarem per realitzar la instal·lació elèctrica i que entrin en servei”.

El regidor també ha recordat que en els darrers mesos la conselleria d’Espais Públics de l’Ajuntament ha realitzat diverses actuacions al barri de La Floresta. Entre altres, destaquen l’enjardinament de la Rambla; la pavimentació de places interiors entre els edificis; la reparació de punts de llum; o la neteja del solar que hi ha a tocar de la T-11.

Una llarga reivindicació

Els veïns de la Floresta demanen des de fa temps que s’il·lumini la via d’accés al barri tarragoní, que fa uns vuit anys que està a les fosques. El president de l’AV La Floresta, Miguel Ángel Cruz, va alertar en el seu dia del perill que comporta que aquesta via estigui a les fosques: “Tenim tres passos de zebra, però de nit els vehicles circulen ràpid i no els veuen.” El risc d’atropellaments augmenta, segons Cruz, “quan els cotxes entren pel barri per estalviar-se cues per accedir al polígon Les Gavarres”. El president veïnal recorda que la via és un lloc de pas tant de la canalla de Tarragona que va a entrenar-se com de la gent gran que ha de travessar el carrer per anar a les cotxeres, i destaca també la sensació d’inseguretat que causa.

L’associació de veïns ha demanat de totes les maneres que es posin en funcionament aquests fanals: “Foment ens va comunicar que estan tramitant la cessió de la via a l’Ajuntament, i aquest ens diu que estan pendents d’assumir el manteniment i l’enllumenat”, va dir Cruz.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: