Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 842

L’Ajuntament de Falset fa una crida a estalviar aigua

Una campanya informativa apunta que un estalvi de 40 litres/dia per habitant permetria estalviar l'aigua que subministren diàriament els principals pous 

La reunió de dijous va ser molt concorreguda La reunió de dijous va ser molt concorreguda CEDIDA
Vida Municipal
Dissabte, 17 Juny 2017 10:37

En una concorreguda reunió del poble, l’Ajuntament de Falset va presentar dijous una campanya de conscienciació ciutadana per a l’estalvi i l’ús de l’aigua que du per títol 'SOS Aigua: tenim un problema'. La iniciativa es posa en marxa després que el consistori hagi constatat amb preocupació les dificultats de subministrament d’aigua que el municipi pot viure aquest estiu, arran de la manca de pluges.

Tant l’alcalde, Jaume Domènech, com el regidor de Serveis, Josep Rull, i l’hidrogeòleg Carles Loaso, tècnic de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), van coincidir en la gravetat de la situació aquest estiu, que pot obligar a prendre mesures excepcionals.

D’acord amb la campanya, es constata que tan sols un estalvi mínim per habitant de 40 litres al dia permetria al municipi estalviar-se’n 120.000, una quantitat d’aigua similar a la que subministren diàriament alguns dels principals pous de Falset. Des d’ahir, es reparteix un díptic entre el veïnat amb informació al respecte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: