Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra vol reduir els accidents i eliminar la venda ambulant aquest estiu

La campanya de seguretat i policia de Torredembarra també vetllarà pel compliment de les ordenances de civisme i de terrasses

La campanya d'estiu de seguretat i policia de Torredembarra s'ha presentat al davant de l'oficina d'atenció ciutadana, al passeig Rafel de Campalans La campanya d'estiu de seguretat i policia de Torredembarra s'ha presentat al davant de l'oficina d'atenció ciutadana, al passeig Rafel de Campalans ANNA F./ AJUNT. TORREDEMBARRA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 16 Juny 2017 23:51

L’Ajuntament de Torredembarra ha presentat aquest matí la campanya d’estiu de seguretat i policia que té com a principals eines el reforç d’agents de la Policia Local, les patrulles mixtes de Policia Local i Mossos d’Esquadra i l’oficina d’atenció ciutadana a la platja, que obrirà portes del 29 de juny al 4 de setembre, de 10 a 20 h, a l’edifici de la Casona (pg. Rafel Campalans, 10). Aquesta oficina comptarà amb patrulles mixtes de Policia i Mossos d’Esquadra que duran a terme tasques de proximitat a tota la façana marítima del municipi.

El regidor de Governació, José García, ha explicat que el dispositiu conjunt de Policia Local i Mossos d’Esquadra tindrà tres elements essencials: preventiu, dissuasiu i de seguiment del compliment de les ordenances -amb l’objectiu que l’augment de la població en aquestes dates no comporti un important augment del petit delicte o de les accions incíviques.

El cap de la Policia Local de Torredembarra, Miguel Ángel Marchal, ha explicat que el dispositiu especial d’estiu té com a eixos principals el trànsit (reduir la sinistralitat), la tasca preventiva en l’oci nocturn, el compliment de les ordenances (especialment de civisme i la nova de terrasses), el control de la venda ambulant i de la contaminació acústica. Pel que fa al servei de salvament i socorrisme, estarà coordinat per la mateixa Policia Local la qual disposa d’una embarcació pròpia.

Per la seva part, l’inspector cap de l’Àrea Bàsica Policial del Tarragonès dels Mossos d’Esquadra, Vicenç Lleonart, també ha comentat que la campanya d’estiu no se centra només en la platja sinó que comporta una reestructuració del servei a nivell de tota la població amb altres actuacions provocades per un major nombre de persones i també de vehicles, com ara campanyes de trànsit i controls específics (consum de estupefaents, sonometries, etc.). Lleonart també ha exposat que la futura comissaria dels Mossos d’Esquadra que s’ubicarà a Torredembarra i que donarà servei al Baix Gaià integrarà en un futur el servei de platges.

A nivell d’actuacions policials l’estiu de l’any passat, el sotsinspector cap de la Policia Local de Torredembarra, Miguel Ángel Marchal, ha recordat les següents dades:

Núm. Requeriments telefònics 2158
Núm. Diligències 573
Núm. Detinguts 26
Núm. Accidents Trànsit 32

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: