Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell es queda un altre cop sense subvenció dels fons Feder

El projecte pretén 'articular les antigues construccions industrials, els terrenys sense urbanitzar i les noves construccions per connectar la zona amb la trama urbana

La riera, amb el pont de França al fons La riera, amb el pont de França al fons EL PUNT AVUI
Vida Municipal Cati Morell / Taempus
Dijous, 25 Mai 2017 07:58

L’Ajuntament del Vendrell s’ha tornat a quedar sense la subvenció dels fons Feder de la UE que havia demanat dins del pla d’Estratègies de Desenvolupament Urbà, Sostenible i Integrat (Edusi). Malgrat que, en aquests segona convocatòria, el projecte del Vendrell per a la recuperació de l’entorn de la riera de la Bisbal ha aconseguit millors puntuacions que no pas en la primera, no ha estat suficient per garantir l’impuls econòmic que l’Ajuntament necessita per respondre a una despesa aproximada de deu milions d’euros.

El projecte de l’Ajuntament del Vendrell preveu una actuació global en aquesta zona amb l’objectiu d’articular les antigues construccions industrials, els terrenys sense urbanitzar i les noves construccions donant sentit a aquesta franja i connectant-la amb la resta de la trama urbana. El govern local del Vendrell considera que aquest projecte és primordial per definir el futur urbanístic de la ciutat. Per això, no es donarà per vençut i tornarà a presentar la proposta intentant millorar els aspectes que no han quedat prou ben explicats o que no han obtingut la puntuació necessària per dotar el projecte de la subvenció.

A Catalunya, un total de quinze entitats locals han participat en aquest procés de selecció. Les dues actuacions seleccionades en aquesta segona convocatòria han estat projectes de Sant Boi de Llobregat i Sabadell. De moment, tal com va passar en la primera convocatòria, la subvenció de l’Edusi ha beneficiat l’àrea metropolitana de Barcelona. L’Ajuntament del Vendrell és l’únic de la demarcació de Tarragona que s’ha presentat en aquesta convocatòria.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: