Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La brigada ràpida de Tarragona va fer 3.212 accions durant el 2016

Des de la seva creació, acumula 25.000 intervencions

Parc de la Coma a Bonavista, un dels punts on s'han fet reparacions recentment a Tarragona Parc de la Coma a Bonavista, un dels punts on s'han fet reparacions recentment a Tarragona ARXIU/ JUDIT FERNÀNDEZ
Vida Municipal Azahara Palomares / El Punt Avui
Dimecres, 24 Mai 2017 08:21

La brigada d'intervenció ràpida de Tarragona, creada a la ciutat el 2008 per fer front a petites reparacions de la via pública en un termini breu de temps, va fer un total de 3.212 intervencions durant l'any passat. D'aquesta manera, des del seu naixement aquest servei ja té acumulades 24.974 accions. Segons aquest nou balanç, la brigada efectua un total de tretze intervencions diàries de mitjana.

Més participació

El regidor d'Espais Públics, José Luis Martín, va destacar ahir el paper “clau” de la col·laboració ciutadana per al funcionament del servei, ja que la gran majoria dels avisos que reben de desperfectes a la via pública provenen dels ciutadans. De fet, l'aplicació per a telèfons mòbils Epp Tarragona, desenvolupada per l'Ajuntament, va ser la via més utilitzada per fer arribar un avís a la brigada, amb un total de 433 avisos. La segona via més utilitzada va ser el telèfon gratuït habilitat per a avisos ciutadans, amb un total de 406 peticions. “És una via que volem potenciar encara més de cara al futur”, va subratllar Martín.

Pel que fa al tipus d'actuacions, la reparació de voreres ocupa gran part de l'activitat de la brigada, i representa un 66% de les intervencions dutes a terme l'any passat. Un 21% de les accions van ser per a la reposició de pilons trencats, la reparació de murs o la recol·locació de mobiliari urbà, i el 13% restant per a tasques d'asfaltatge.

Per barris, el centre és on s'acumulen més intervencions, seguit de Bonavista, Campclar i els polígons i Llevant.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: