Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 2.000 montblanquins segueixen eBando

A través de l'app es difon informació d'interès de l'Ajuntament de Montblanc i d'entitats de la vila 

L'eBando informa sobre serveis, esdeveniments i actualitat municipal de Montblanc L'eBando informa sobre serveis, esdeveniments i actualitat municipal de Montblanc RÀDIO MONTBLANC
Vida Municipal El Punt Avui/ACN
Dijous, 18 Mai 2017 08:06

L'aplicació per a telèfons mòbils eBando, que l'Ajuntament de Montblanc va estrenar l'any passat com a canal d'informació amb els veïns, ha aconseguit 2.000 seguidors. A través de l'aplicació es difon informació d'interès de l'Ajuntament de Montblanc, de les entitats i associacions de la vila i d'altres organismes del municipi. Així, s'ha fet servir l'aplicació per donar a conèixer l'ordre del dia dels plens o la cartellera del cinema del casal municipal, i d'altres informacions d'interès com ara defuncions i actes i activitats organitzats pel consistori i altres associacions.

Des de l'abril de l'any passat s'han publicat més de 520 pregons. També s'han rebut 450 peticions a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., molt diverses, per publicar pregons a través de l'aplicació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: