Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Invertiran un milió en un gimnàs al nucli antic de Calafell

El govern local aprofitarà el projecte per urbanitzar la plaça dels Terrossos

Imatge virtual del nou gimnàs que es construirà al nucli antic de Calafell Imatge virtual del nou gimnàs que es construirà al nucli antic de Calafell AJUNTAMENT DE CALAFELL
Vida Municipal Cati Morell / Taempus
Dimecres, 17 Mai 2017 08:12

El govern local de Calafell invertirà uns 902.000 euros en la construcció d'un nou gimnàs i la urbanització de la plaça dels Terrossos al nucli antic del municipi. Així ho va aprovar la junta de govern local, que compta que podrà aprofitar la subvenció del Pla de Barris (50%) per completar la urbanització de la plaça.

L'actuació es farà al costat de la pista del Castell i la llar d'infants Els Terrossets. L'objectiu és començar les obres aquest mateix any i arreglar així un espai degradat per convertir-lo en un pol d'atracció d'activitat.

Segons el govern local, el gimnàs serà un equipament que donarà servei a molts nens que practiquen la gimnàstica al municipi, però també s'hi podran dur a terme altra mena d'activitats i pot ser un espai adequat per a la celebració d'esdeveniments puntuals.

Aquest projecte se suma al conjunt d'accions que el govern local està desenvolupant per reactivar el nucli antic. El projecte de construcció del gimnàs i remodelació de la plaça, redactat per BCQ Arquitectes, amb Toni Casamor al capdavant, és del mateix autor que ja va fer el projecte d'urbanització dels entorns del Castell i la plaça de Catalunya.

El govern local ha valorat el respecte pel context històric de l'emplaçament, sobretot les visuals del Castell, i creu que les línies minimalistes del nou projecte dotaran de modernitat un espai del nucli històric que en aquest moment queda totalment desaprofitat. “Aquesta obra reforçarà la centralitat del nucli antic i hi insuflarà, juntament amb altres actuacions que s'hi estan desenvolupant, una vida que li és molt necessària”, assegura l'alcalde de Calafell, Ramon Ferré.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: