Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona reformarà els parcs infantils de Sant Pere i Sant Pau, l'Albada i la plaça de Josep Maria Salvador

En alguns casos dotarà de més elements de jocs i en altres canviarà la superfície de terra per cautxú i repintarà els elements infantils existents

Zona de jocs infantils del Parc de les Lletres Catalanes a la Vall de l'Arrabassada Zona de jocs infantils del Parc de les Lletres Catalanes a la Vall de l'Arrabassada CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 12 Mai 2017 08:06

La conselleria d’Espais Públics de l'Ajuntament de Tarragona iniciarà la reforma de tres parcs infantils. Es tracta dels espais de joc situats a la plaça Josep Maria Salvadó, el de la Cinquena Promoció de Sant Pere i Sant Pau i l’Albada.

La reforma del de la plaça Josep Maria Salvador, a tocar dels carrers Hernández Sanahuja i Cronista Sessé, consistirà en dotar d’un nou espai de jocs per nens i nenes més grans de 4 anys, ja que l’existent és una àrea per a infants més petits. La Brigada Municipal també repintarà el terra de la plaça, així com els elements infantils actuals, i es dibuixarà una xarranca en una de les noves àrees de joc. La licitació de totes aquestes millores començarà en les properes setmanes.

Pel que fa al parc infantil de la plaça de la Cinquena Promoció de Sant Pere i Sant Pere es renovarà íntegrament el cautxú de tota la superfície del parc, i es reforçarà aquest espai de joc amb un nou element infantil.

Finalment, el tercer parc que millorarà el seu aspecte actual és el de l’Albada, en concret el que està situat a tocar de la Rambla. L’actuació consistirà en revestir el parc infantil de cautxú, que fins ara és de terra; el repintat de tots els elements infantils i la restauració de la barana de fusta. “Amb aquestes millores –explica el conseller d’Espais Públics– garantirà una major seguretat amb el terra tou i millorarà considerablement l’aspecte d’aquest parc tant utilitzat pels veïns de l’Albada”.

El Pla de Millora de Jocs Infantils

La reforma d’aquests espais per a la canalla s’integra dins el Pla de Millora de Jocs Infantils que va iniciar la conselleria a principis d’any. Els primers van ser els del carrer Tramuntana de Cala Romana, el de l’avinguda Vidal i Barraquer i el del carrer Illes Balears amb Gran Canària, a La Granja. Les obres d’arranjament van consistir en instal·lar terres tous per cobrir les zones on es trobaven els jocs infantils. També es van dotar amb nous elements de joc.

Dins aquest Pla Integral de Millora dels Parcs Infantils també hi figura la reforma integral del Parc Saavedra, que estarà enllestit en les properes setmanes i que consisteix en una reforma ique passa per ampliar els punts de llum (que ja estan funcionant), la millora de la jardineria que ja està en marxa, la reposició d’alguns dels jocs infantils malmesos amb el pas del temps, el repintat del circuït per anar en bicicleta i la col·locació d’una tanca per preservar el recinte dels actes vandàlics.

Finalment, dins aquest pla d’actuacions també es va fer l’arranjament de les zones de jocs de la Platja del Miracle, el Parc del Francolí, el de Sant Benilde de La Granja, el de la Platja de l’Arrabassada, la zona del camp de futbol de Campclar, Torreforta, la Plaça de la Sardana de Sant Pere i Sant Pau i plaça de l’església de Sant Salvador. Totes aquestes millores ja estan realitzades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: