Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Abelló demana la Creu de Sant Jordi per a Jaume Marí

El director de l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona La Muntanyeta va morir el passat 12 d'abril

Jaume Marí Jaume Marí CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 24 abril 2017 11:27

El Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) ha lliurat un prec a la secretaria general de l’Ajuntament de Tarragona perquè el consistori iniciï els tràmits necessaris per sol·licitar a la Generalitat la concessió de la Creu de Sant Jordi a Jaume Marí, director de l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC) La Muntanyeta que va morir el passat 12 d’abril a causa d’una aturada cardíaca.

“La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona per part de la Generalitat de Catalunya”, ha manifestat el portaveu del Partit Demòcrata, Albert Abelló, que ha assenyalat que Jaume Marí “és més que mereixedor d’aquesta distinció”. “Marí va destacar, entre molts altres aspectes, per la seva lluita incansable, compromesa i continuada en defensa de les persones amb discapacitat. Era un home compromès i molt estimat per tothom”, ha recordat Abelló.

La Creu de Sant Jordi és un reconeixement creat l’any 1981 que atorga la Generalitat amb la finalitat de distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya. Qualsevol ciutadà, grup de ciutadans, entitat o institució pot demanar que s'atorgui aquest guardó a alguna persona, ja sigui física o jurídica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: