Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC i el PSC mantenen l'ABG en el govern tot i la polèmica amb Suñé

Mentre l'alcalde diu que serà pacient, els socialistes demanen un gest del regidor

Eduard Rovira (ERC) és alcalde de Torredembarra Eduard Rovira (ERC) és alcalde de Torredembarra ARXIU/ JUDIT FERNÀNDEZ/EL PUNT AVUI
Vida Municipal Azahara Palomares / El Punt Avui
Dissabte, 25 Febrer 2017 08:18

Tant ERC com el PSC van reafirmar-se ahir en la continuïtat del pacte de govern que mantenen a l'Ajuntament de Torredembarra amb l'ABG, després que el portaveu d'aquesta darrera, Lluís Suñé, hagi estat objecte de polèmica per les suposades acusacions de frau a la xarxa elèctrica en un negoci que regentava.

L'alcalde, Eduard Rovira (ERC), va assegurar que continuarà tenint “paciència” perquè l'edil “interposi les denúncies” que ha anunciat contra els que considera responsables de les acusacions, i va dir que entén que no vulgui mostrar documents “que poden perjudicar la seva defensa”. El PSC, però, sí que va mostrar-se més dur i va exigir a l'edil de l'ABG “un gest”. “No cal que sigui una dimissió ni una renúncia a competències, sinó simplement que ens mostri documentació que aclareixi els fets”, va assegurar el primer tinent d'alcaldia, Jordi Solé. L'alcalde va reconèixer que els documents que havien pogut estudiar fins ara eren “ambigus”. Rovira, però, es va mostrar convençut que el pacte de govern continuaria malgrat la polèmica, malgrat reconèixer que aquestes darreres setmanes s'han viscut “tensions” que va considerar normals.

El PSC, a més, també va denunciar el paper de partits de l'oposició en tot l'afer. “Les dretes no suporten que governi l'esquerra”, va dir Solé. El mateix Suñé va apuntar dijous en un comunicat el paper del PP, C's i Avui Democràcia en el cas.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: