Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC posa en dubte la viabilitat econòmica de Santa Gadea per gestionar els Jocs Mediterranis

ERC-MES-MDC també ha remarcat la necessitat de transparència amb els ciutadans sobre el cas INIPRO

El portaveu d'ERC-MES-MDC, Pau Ricomà, a la dreta, en una imatge d'arxiu. El portaveu d'ERC-MES-MDC, Pau Ricomà, a la dreta, en una imatge d'arxiu. CEDIDA.
Societat Marina Martínez
Dimarts, 13 Desembre 2016 15:07

El grup municipal d’ERC-MES-MDC ha posat en dubte la viabilitat econòmica de l’empresa privada de Santa Gadea com a possible candidata per gestionar els Jocs Mediterranis de Tarragona. ERC ha definit aquest projecte com “inabastable” i que l’Estat “no es podia permetre” i, això, “ha donat peu a que es trobi en un punt mort”.

Davant d’aquesta situació, el portaveu Pau Ricomà, ha anunciat que demanaran que en el pròxim ple els responguin les al·legacions. El grup municipal assegura que s’ha presentat un informe tècnic on “es mostra clarament que qualsevol gestió portada a terme a través del Patronat Municipal d’Esports és notòriament més eficient i barata que a través de Santa Gadea”. El portaveu d’ERC-MES-MDC ha volgut afegir que “és un tema que volem donar per tancat per la tranquil·litat de la ciutat i que l’Ajuntament deixi córrer un projecte privat caríssim que no entenem massa bé què porta darrere”.

Ricomà també s’ha referit al cas INIPRO i ha demanat “total transparència” de cara als ciutadans, tot recordant “la necessitat de dimissió per part de l’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros i la segona tinent d’alcalde, Begoña Floria”.

Candidat per al 2019

Coincidint amb l’esmorzar de Nadal amb els mitjans de comunicació, Pau Ricomà ha avançat que tornarà a optar a ser elegit candidat a l’alcadia: “Si em volen, sí que em presentaré com a candidat per les eleccions del 2019”. Ricomà ha deixat clar que “la ciutat ha de fer un gir i és feina del pròxim equip de govern”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: