Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Neix 'Gaià alletament i criança. Associació de mares del Baix Gaià'

La nova entitat oferirà tallers/ i suport a la lactància materna i la criança, entre altres activitats

Imatge de les participants als cursos d'assessorament en lactància que es duen a terme a Altafulla Imatge de les participants als cursos d'assessorament en lactància que es duen a terme a Altafulla TWITTER GEMMA MAYMÓ
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 30 Agost 2021 12:41

L'entitat 'Gaià alletament i criança. Associació de mares del Baix Gaià' es va posar en marxa la setmana passada amb l'objectiu d'oferir suport a la lactància materna i la criança. Per fer-ho possible, organitzaran tallers, cursos i altres activitats.

Sense anar més lluny, el passat 23 d'agost es van iniciar els cursos d'assessorament en lactància que es duen a terme a Altafulla, gràcies a la col·laboració de l'àrea de Salut de l'Ajuntament d'Altafulla. Precisament la regidora de Salut del municipi, Gemma Maymó, celebrava amb una piulada al seu compte de Twitter el naixement de l'associació: "Molt contenta que des de l'àrea de Salut de l'Ajuntament d'Altafulla puguem donar suport a aquestes iniciatives".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: