Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Mercadal s'oposa a la inhabilitació de Torra

A causa de la inhabilitació del president de la Generalitat, el ple municipal previst aquesta tarda s'ha suspès

Concentració a la plaça del Mercadal de Reus contra la inhabilitació del president Torra Concentració a la plaça del Mercadal de Reus contra la inhabilitació del president Torra CEDIDA
Societat Reus Digital
Dilluns, 28 Setembre 2020 21:16

Centenars de persones s'han aplegat, aquest dilluns al vespre, a la plaça del Mercadal de Reus per mostrar el seu rebuig al dictamen del Tribunal Suprem (TS) per inhabilitar el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra. La convocatòria ha comptat amb el suport d'entitats i plataformes independentistes, i amb la presència d'alguns dels regidors del govern i de l'oposició. Cal recordar que a causa de la inhabilitació del  president del govern del país, el ple municipal previst aquesta tarda s'ha suspès.

La concentració del Mercadal, duta a terme tot seguint les pautes de seguretat contra la covid-10 (mascareta i distància interpersonal) s'ha reproduït en poblacions d'arreu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: