Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La piscina municipal descoberta de Masriudoms obre les seves portes

Serà aquest dissabte, 11 de juliol, després de les obres d’arranjament que s’hi han fet per solucionar les patologies constructives i la manca d’estanquitat

Imatge de la visita a la piscina de la direcció de l'obra i del regidor d'Esports, Diego García Imatge de la visita a la piscina de la direcció de l'obra i del regidor d'Esports, Diego García AJ. VENDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 10 Juliol 2020 09:41

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant obrirà aquest proper dissabte, 11 de juliol, la piscina municipal descoberta de Masriudoms, després que hagin finalitzat les obres d’arranjament que van començar al gener i que es van haver d’interrompre durant l’estat d’alarma. Els treballs han servit per solucionar les patologies  constructives i la manca d’estanquitat, així com per adequar les instal·lacions i l’entorn del vas de la piscina.

Aquests eren els objectius dels treballs que el consistori va adjudicar a l’empresa Obres i Contractes Penta SA i que han costat uns 300.000 euros, aproximadament. Amb aquests diners, s’ha construït un nou vas de piscina, que és desbordant i disposa d’una escala interior a l’aigua. Per millorar-ne l’accessibilitat, també s’han habilitat unes escales noves i una rampa adaptada per entrar al recinte. El nou vas de piscina fa 19,40 metres de llarg i 9,40 metres d’ample; i té una profunditat mínima d’aigua d’1,20 metres i una màxima de 2 metres.

L’horari d’obertura de la piscina de Masriudoms, com el de la resta de piscines municipals descobertes (la de Vandellòs i la de Masboquera), que estan obertes des del passat 22 de juny, serà de dilluns a divendres, de 12h a 15h i de 17h a 20h; i dissabtes i diumenges, d’ 11h a 14:30h i de 16:30h a 20h. Aquestes instal·lacions tancaran portes el 13 de setembre. D’altra banda, l’horari de la piscina municipal coberta de l’Hospitalet de l’Infant, que es va reobrir també el 22 de juny, és de 8h a 21.30h, de dilluns a divendres; de 9h a 20h, els dissabtes; i de 10h a 13h, els diumenges.  

Mesures de seguretat als equipaments i la responsabilitat dels usuaris

Per garantir la distància de seguretat entre els usuaris i usuàries i evitar-hi la concentració de gent, no s’hi permeten entrades puntuals, de manera que només s’hi pot accedir amb abonaments i es limita i controla l’aforament. En el cas de la piscina municipal coberta, el control de l’aforament es fa mitjançant un sistema de cita prèvia. Per reservar una franja d’un hora i mitja de durada, cal trucar al telèfon 977 82 05 23 (en l’horari d’obertura de la piscina). En les piscines descobertes, es demana a la gent que respecti les parcel·les habilitades per mantenir la distància de seguretat i que deixi les sabates al lloc habilitat per fer-ho, abans d’accedir-hi.

Per continuar vetllant per la salut de la ciutadania, el servei a la piscina coberta es limita a l’ús lliure dels tres vasos d’aigua (la piscina gran, la mitjana i la petita), és a dir, no hi ha classes de natació ni d’aiguagim i està tancada la zona de benestar (del jacuzzi, de la sauna i del bany turc). A més, els vestidors estan oberts perquè els banyistes puguin canviar-se de roba, però no es poden utilitzar les dutxes. A les piscines descobertes, no s’han obert els vestidors, però es pot demanar l’accés als lavabos; i no s’hi han col·locat hamaques.

Tant les persones que vulguin utilitzar la piscina coberta com les piscines descobertes han de signar el compromís de responsabilitat per a l’ús de les instal·lacions. Mitjançant la signatura d’aquest document, es comprometen a respectar les mesures per a la prevenció de la Covid-19 establertes per l’Àrea d’Esports, d’acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries.

L’Ajuntament incrementa la neteja i desinfecció

Per la seva banda, el consistori s’ha compromès a incrementar-hi  el servei de neteja i desinfecció. També garanteix el funcionament constant del sistema de recirculació dels vasos d’aigua i fa un control permanent de la presència de desinfectant en l’aigua de bany.

Per qualsevol dubte, es pot contactar amb l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament per telèfon (977 82 05 23) o per correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: