Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Silvalac fa una donació de 180 bates per a les residències de gent gran i el centre de dia de Roda

L'Ajuntament de Roda de Berà va gestionar la donació de l'empresa de Santa Margarida dels Monjos, que està fabricant bates per als hospitals

Membres de Protecció Civil de Roda de Berà lliuren bates a la residència Mirador de Barà Membres de Protecció Civil de Roda de Berà lliuren bates a la residència Mirador de Barà AJUNTAMENT DE RODA DE BERÀ
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 06 abril 2020 10:39

Moltes empreses de tot el país han posat les seves plantes de producció i les seves plantilles de personal a disposició de la lluita contra la COVID-19. Una d’elles ha estat l’empresa Silvalac, de Santa Margarida i els Monjos (Alt Penedès), la qual, en pocs dies, ha aconseguit fabricar més de 25.000 bates per repartir entre el personal mèdic de la demarcació de Tarragona i també de Barcelona.

L’Ajuntament de Roda de Berà es va posar en contacte amb l’empresa i els hi va demanar bates per poder portar a les residències de la gent gran, Barà Bahia i Mirador de Barà, així com també al centre de dia Marinada, que tot i tenir tancades les seves instal·lacions per l’estat d’alarma, està oferint un servei essencial a domicili, i també necessiten mesures per garantir la protecció dels avis i àvies.

Membres de Protecció Civil les han anat a portar als tres centres. Aquesta és un donació molt important per a ells, en uns moments en què el material sanitari és tan difícil d’aconseguir i esdevé tan important per salvar vides.

Silvalac

La companyia forma part del Grupo Armando Álvarez, i fins abans de la crisi estava especialitzada principalment en la transformació de plàstic per al sector de la higiene i l’alimentació. En veure que molts centres mèdics tenien problemes per adquirir bates i estaven emprant bosses de la brossa de plàstic, van decidir actuar i començar a fabricar bates d’un sol ús.

De forma específica una màquina es dedica les 24 hores del dia a la fabricació d’aquestes bates d’un sol ús. Des de la companyia asseguren que continuaran invertint els seus esforços perquè els sanitaris puguin disposar de mesures de protecció en uns moments tan complicats com els actuals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: