Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més d'un centenar de persones es concentren per donar suport als detinguts dels disturbis de divendres a Tarragona

Estan pendents de passar a disposició judicial almenys sis detinguts

Els familiars dels detinguts i de l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, davant els jutjats en la concentració de suport dels detinguts pels aldarulls de divendres a la nit a Tarragona Els familiars dels detinguts i de l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, davant els jutjats en la concentració de suport dels detinguts pels aldarulls de divendres a la nit a Tarragona MAR ROVIRA / ACN
Societat ACN
Diumenge, 20 Octubre 2019 12:29

Més d'un centenar de persones es concentren des de les deu d'aquest matí de diumenge davant dels jutjats de Tarragona per donar suport als detinguts per la policia espanyola i els Mossos d'Esquadra la nit del divendres durant els aldarulls a la ciutat de Tarragona. Entre els concentrats hi ha familiars i amics dels detinguts hi ha també l'alcalde tarragoní Pau Ricomà. El grup ha cridat consignes com 'llibertat preses polítiques' o 'li diuen democràcia i no ho és', davant d'una desena de policies nacionals i de dues furgonetes de Mossos ubicades a la porta del jutjat de guàrdia. Segons fonts pròximes a la defensa, en les dependències judicials hi ha almenys sis detinguts que estan a l'espera de passar en les pròximes hores a disposició del jutjat d'instrucció número 1.

Una de les concentrades ha estat la germana de la jove empresonada aquest dissabte a la presó de Mas d'Enric per un presumpte delicte de desordres públics. La Silvia Solé ha explicat que la seva germana s'està adaptant a la presó i que està bé. Ella considera que la Laura és una "presa política" que ha estat empresonada pels seus ideals. "No és una persona violenta, és conscient que li ha tocat a ella però que li podria passar a qualsevol persona perquè els cossos policials van per tothom", ha expressat.

Segons Solé els atestats policials no se "sostenen" i ha assegurat que no tenen proves que justifiquin els delictes que se li imputen. Solé ha subratlla que la seva germana no pertany a cap partit ni organització política, sinó que és una "noia que va a treballar i a fer una cervesa al casal de poble, una noia de poble que no fa vida a la ciutat".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: