Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Contenidors encesos i llançament d'ampolles a la policia a la plaça Imperial Tarraco de Tarragona

Un miler de persones s'han concentrat a prop de la subdelegació del govern espanyol a la capital tarragonina

La plaça Imperial Tarraco, aquesta nit La plaça Imperial Tarraco, aquesta nit CEDIDA
Societat ACN
Dimecres, 16 Octubre 2019 22:59

Diversos contenidors encesos i llançament d'ampolles de vidre contra la policia a la plaça Imperial Tarraco de Tarragona aquest dimecres a la nit, en el marc de les protestes per les sentències de l'1-O. Un miler de persones s'han concentrat a l'entorn de la subdelegació del govern espanyol enmig d'un dispositiu policial nombrós format per Mossos d'Esquadra i Policia Nacional. De moment no hi ha hagut càrregues contra el grup reduït de concentrats que protagonitza les accions violentes. Alguns dels protestants arribaven a la plaça després d'haver anat a la caserna de la Guàrdia Civil i d'haver tallat l'AP-7. Quan ja eren a la plaça han arribat diverses furgonetes de Policia Nacional, i han començat els enfrontaments.

Un grup d'una vintena de persones ha baixat contenidors pel carrer Marquès de Montoliu fins a la plaça Imperial Tarraco i els ha encès. També han bolcat un contenidor de vidre i han agafat les ampolles per llençar-les a la policia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: